45 de permise de conducere retinute in Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

politia-circulatieIn scopul impunerii unui climat de disciplina in randul participantilor la trafic si depistarii conducatorilor auto care incalca legislatia rutiera in vigoare sau care conduc autovehicule pe drumurile publice fara a respecta  normele tehnice, luni, 8 august, politistii Biroului Rutier Baia Mare si cei din Dragomiresti si Farcasa au organizat si desfasurat o actiune pe linia combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

In cadrul actiunii au fost retinute 45 de permise de conducere pentru diverse abateri si au fost retinute 6 certificate de inmatriculare. De asemenea politistii au aplicat 68 de sanctiuni contraventionale in valoare de aproximativ 25.000 de lei. Cele mai multe sanctiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prioritatii de trecere pietonilor, depasirea limitei legale de viteza si nerespectarea prevederilor privind normele tehnice.

De asemenea, politistii au intocmit dosare penale si continua cercetarile in cazul unui baimarean de 41 de ani, depistat la volanul unui autoturism chiar daca nu detine permis de conducere si in cazul altor doi barbati din Baia Mare si Baita de sub Codru depistati in timp ce conduceau sub influenta bauturilor alcoolice.

ZiarMM   

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *