47% dintre romani considera ca in guvernarea Ponta economia s-a imbunatatit

home camp2
home camp2
home camp2

ponta-sedinta-de-guvern47% dintre romani considera ca in guvernarea Ponta economia s-a imbunatatit, 31% cred ca economia a ramas la acelasi nivel ca inaintea guvernarii Ponta, iar 20% dintre romani cred ca economia s-a inrautatit in timpul actualei guvernari, se arata intr-un sondaj CSCI, publicat pe site-ul infopolitic.ro citat de Agerpres.

Potrivit cercetarii sociologice, 44% dintre romani considera ca, in momentul de fata, Romania se indreapta intr-o directie buna, iar 49% cred ca directia spre care tara se indreapta este una gresita.

Intrebati cat de multumiti sunt in general de felul in care traiesc, 57% dintre respondenti se declara multumiti, iar 43% sunt nemultumiti.

La intrebarea “credeti ca in 2015 veti trai mai bine, la fel sau mai prost decat in 2014” — 37% dintre cei chestionati au raspuns ‘la fel’, 33% au spus ‘mai bine’ si 28% ‘mai prost’.

Sondajul a fost realizat in perioada 10 — 17 august, pe un esantion de 1.021 persoane. Eroarea limita este de ą3,1%, la un nivel de probabilitate de 95%.

Chestionarele au fost aplicate prim metoda CATI.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *