479 de maramureșeni au revenit în țară. Angajații MAI au executat 83 de misiuni, în ultimele 24 de ore

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au executat, în ultimele 24 de ore, la nivelul unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 83 de misiuni. Au fost utilizate 24 mijloace de mobilitate pentru executarea misiunilor.

Cele 94 de efective angrenate au acționat la menținerea ordinii și siguranței publice, verificarea respectării de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate a interdicțiilor impuse prin legislația în vigoare, respectarea normelor de igienă, de protecție individuală și de distanțare fizică.

În perioada executării misiunilor a fost depistată, identificată și sancționată contravențional o persoană care nu a respectat măsurile de protecție individuală stabilite în perioada stării de alertă. S-a procedat la verificarea respectării măsurilor stabilite la peste 40 de agenți economici. Au fost aplicate, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 lei. La acțiunile comune desfășurate în cursul zilei de ieri a fost sancționată contravențional cu suma de 5.000 lei o persoană fizică pentru nerespectarea procedurilor și protocoalelor medicale stabilite.

Prin punctele de trecere a frontierei de stat au intrat, ieri, în țară 479 maramureșeni.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța de socializare și măsurile de igienă și de conduită sanitară stabilite de către specialiști. Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită socială și un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus, a mai precizat CJSU Maramureș.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *