5.000 de lei este amenda primita de o femeie, care a vrut sa introduca in tara tigari de contrabanda

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

O femeie, in varsta de 54 de ani, a ajuns in vizorul politistilor de frontiera dupa ce aceasta a incercat sa introduca in tara noastra, pe la vama Siret, cateva sute de pachete cu tigari de contrabanda.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Femeia, de cetatenie romana, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare in tara, o femeie, cetatean roman R. S., in varsta de 54 de ani, conducand un microbuz marca Volkswagen, inmatriculat in Romania. Existand suspiciuni ca aceasta transporta tigari, politistii de frontiera impreuna cu lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra microbuzului, persoanei si bagajelor.”

Astfel, a fost descoperita ascunsa, in vederea sustragerii de la controlul vamal, in bagajele personale, sub capota si in locasul rotii de rezerva ale autoturismului, cantitatea de 504 pachete cu tigari, de provenienta ucraineana.

Tigarile in valoare totala de 756 lei au fost confiscate de oamenii legii, iar femeia a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 5.000 de lei.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *