5.000 pachete tigari confiscate la frontiera romano-ucraineana

tigari contrabandaIn data de 12 februarie, un echipaj al politiei de frontiera de la Sectorul P.F. Sighetu Marmatiei a identificat in trafic, pe raza localitatii Oncești, un autoturism cu numere de inmatriculare italiene, despre care aveau suspiciuni ca transporta tigari de contrabanda.

Politistii de frontiera au procedat la efectuarea semnalelor regulamentare si oprirea pentru control a masinii. In acel moment, din autoturism au coborat doua persoane care au incercat sa fuga, acestea fiind retinute imediat si identificate ca fiind Lucian L., de 36 ani si Daniel M., de 31 ani, domiciliati pe raza judetului Timis.

“La controlul efectuat asupra masinii, in interior au fost observate mai multe cartuse cu tigari, fapt pentru care autoturismul si cele doua persoane au fost conduse la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor.

In urma inventarierii tigarilor a rezultat cantitatea de 5.054 pachete de provenienta ucraineana, Belarus si F. Rusa, in valoare de 45.000 lei. Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii, iar autoturismul folosit la activitatea infractionala a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Totodata, cele doua persoane sunt cercetate pentru savarsirea infractiunii de contrabanda iar la final urmeaza a se lua toate masurile legale ce se impun.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1