5 ani de existență a Școlii Internaționale Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

🎖 Sărbătorim un parcurs frumos din existența școlii! Primii cinci ani au însumat multe motive de bucurie pentru noi, profesorii, pentru elevii și părinții care ne susțin activitatea. Am văzut împreună școala crescând de la un an la altul și acest lucru ne dă curajul de a continua dezvoltarea școlii în următorii ani, răspunzând astfel nevoii de a avea o școală care oferă un mediu educațional propice învățării.

👩‍🏫🧑‍💼👨‍🎓 Profesori, părinți, elevi vă mulțumim pentru că ați ales să dați un alt sens educației din peisajul local în acești ani! Ne aducem cu plăcere aminte de toate activitățile educaționale și proiectele din ultimii #5ani și realizăm cât de multe s-au putut face într-un timp atât de scurt.

🎯 Este un moment de profundă conștientizare: dacă fiecare școală ar munci #pentrueducație și #pentruelevi cât am muncit noi în acest răstimp, sistemul de educație din România ar arăta altfel. Pe lângă investiția materială, știm cu toții că trebuie o resursă umană pregătită: oameni cu viziune, implementatori, planificatori, acțiuni în sinergie și dorința continuă de progres.

🛤 Mergem cu încredere înainte, oricât de sinuos ar fi drumul. Importantă e călătoria! Schimbările, situațiile de criză, momentele de succes sau de eșec fac parte din viața oricărei organizații și le gestionăm #împreună. Însă gândul cu care am pornit la drum când am înființat școala râmâne, în continuare, motorul care ține în mișcare acest proiect de suflet pentru comunitatea noastră.

❤️🔝📈 Pasiunea pentru educație la standarde internaționale, îmbunătățirea continuă a procesului de învățare, formarea cadrelor didactice pentru aceste standarde și conștientizarea faptului că în centrul activității noastre se află în primul rând elevii, toate acestea sunt elementele care ne conturează viziunea și ne inspiră în tot ceea ce facem. #inspire #learn #empower

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *