5 medalii si 7 finale pentru sportivii Prodance 2000 la Cupa Satmarului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sportivii scolii de dans Prodance 2000 Baia Mare au participat la concursul ranking Cupa Satmarului desfasurat sambata, 11 mai, unde au urcat de cinci ori podium si au reusit clasarea in alte sapte finale.

Competitia desfasurata la Satu Mare – concurs ranking de dans sportiv – a strans pe ringul de dans 450 de sportivi din tara. Perechile care au reprezentat scoala de dans baimareana s-au clasat in 12 finale, din care cinci medalii: doua de aur, doua de argint si o medalie de bronz.

Locul 1: Andrei Tataran si Patricia Ghitiu (Precompetitional 3 dansuri 8-9 ani), David Soponar si Izabella Bartha (Hobby 6-9 ani).

Locul 2: Andrei Tataran si Patricia Ghitiu (Precompetitional 2 dansuri 8-9 ani), Razvan Iuhas si Teodora Bizubac (Precompetitional 3 dansuri 8-9 ani), acestia din urma trecand in clasa superioara – Hobby – in urma punctajului obtinut la acest concurs.

Locul 3 a fost obtinut de perechea Luca Madaras Aluas (Shall we Dance) si Isabel Surdu Katona (Prodance 2000) la Hobby 10-11 ani, si ei trecand de la clasa Hobby la clasa E.

In finalele competitiei s-au clasat sportivii: David Indrican si Antonia Mare (locul 6 la Debutanti 8-9 ani Cha-Cha), Matteo Haidu si Ioana Iura (locul 5 la Debutanti 10-11 ani Cha-Cha), Erik Nagy si Erika Keresztesi (locul4 la Hobby 6-9 ani), Bogdan Ganescu si Stefania Ardelean (locul 6 la Hobby 10-11 ani), Voicu Pereni si Dora Negrea (locul 5 la E 16-34 ani Latino), Adrian Pop si Anca Dunca (2 locuri 6 la Basic 16-34 ani Latino si Basic 16-34 ani Standard).

Perechile de la Prodance 2000 se pregatesc in continuare pentru concursul ranking Cupa Floris care va avea loc in 19 mai in comuna livezile, Bistrita.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole