50% dintre romani cred ca tara noastra merge in directia buna

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

oameni-pe-strada1Cei mai multi dintre romani considera ca lucrurile in tara noastra merg in directia buna, dar in contextul unui optimism crescut cu privire la evolutia economiei in 2015 raman totusi rezervati in privinta nivelului lor de trai, potrivit unui studiu IRES transmis sambata AGERPRES.

Pe fondul unui nivel de incredere ridicat cu privire la directia in care merge tara, 50% dintre participanti considera ca directia este buna, 36% ca este gresita, iar 14% nu pot aprecia care este directia in care se indreapta lucrurile, arata realizatorii sondajului.

Potrivit cercetarii, 61% dintre romani anticipeaza ca intre presedinte si premier va exista o colaborare buna in 2015.

De asemenea, 68% dintre respondenti cred ca in acest an in Romania va avea loc o crestere economica si alti 67% anticipeaza cresterea investitiilor straine. 49% dintre respondenti cred ca nivelul de trai din tara noastra va creste si o treime dintre intervievati sunt de parere ca va ramane la fel, iar 17% considera chiar ca va scadea.

Peste jumatate dintre cei intervievati — 54% — sunt pesimisti in ceea ce priveste posibilitatea ridicarii vizelor pentru cetatenii romani de catre SUA.

46% cred ca, in 2015, se va reusi realizarea unei reforme in PSD, in timp ce 33% cred contrariul.

Romanii sunt mai rezervati atunci cand anticipeaza viitorul lor in 2015 — 43% considera ca veniturile lor vor creste in noul an, in timp ce 39% cred ca vor ramane la fel ca si in 2014.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2