500.000 de lei investiti in reabilitarea Colegiului Economic Pintea Viteazul din Cavnic

home camp2
home camp2
home camp2

Primarul orasului Cavnic a postat pe pagina sa de Facebook un anunt imbucurator pentru elevii si dascalii din urbea montana.

“Azi am sa va prezint o noua investitie derulata si finalizata in ultima perioada, Liceul din oras, parte integranta a Colegiului Economic Pintea Viteazul-Cavnic. Aceasta investitie in valoare de peste 500.000 ron, a fost inceputa si finalizata in anul 2016, dupa ce, mai bine de 30 de ani, nu au mai fost efectuate lucrari de reabilitare si reparatii curente”, a scris Petrut.

Contactat telefonic, astazi, 2 iulie a.c., primarul din Cavnic a venit cu precizarea:

“S-a reabilitat cladirea in exterior, s-a facut gardul care nu a mai fost facut de aproximativ 25 de ani, curtea am reasfaltat-o, am facut spatii verzi, gazoane, am pus banci pentru ca dascalii si copiii sa poata sta in aer liber cu drag in timpul pauzelor dintre cursuri”.

Pe viitor, primarul intentioneaza sa obtina fonduri europene si pentru reabilitarea interioara a unitatii de invatamant.

“Facem prin fonduri europene deoarece proiectul este mare si costurile sunt pe masura. Ne dorim sa punem marmura, caldura prin pardoseala, sa dotam salile cu tot ce este necesar, calculatoare si altele. Din bugetul local nu ne permitem si mizam pe obtinerea unor fonduri europene”, a conchis primarul Vladimir Petrut.

A.A.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *