500.000 lei pentru activitati si proiecte in cadrul programelor „Promovarea sportului de performanta” si „Sportul pentru toti”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La sedinta ordinara din 30 august, consilierii locali au aprobat finantarea cu suma de 500.000 lei de la bugetul local pe anul 2019, acordata in baza Regulamentului privind finantarea activitatilor si proiectelor sportive derulate in cadrul programelor sportive “Promovarea sportului de performanta” si „Sportul pentru toti”, sesiunea a II-a.

„Justificarea si decontarea cheltuielilor in ceea ce priveste suma repartizata, conform art. 1, se va realiza pe baza de documente doveditoare, conform Regulamentului privind finantarea activitatilor si proiectelor sportive derulate in cadrul programelor sportive „Promovarea sportului de performanta” si „Sportul pentru toti”, se arata la art. 3 al proiectului de hotarare.

Cu ducerea la indeplinire a acestei hotarari se incredinteaza Directia Economica si Directia Comunicare, Cultura, Sport si Tineret – Serviciul Finantari Locale, se mai precizeaza in document.

Proiectul a fost aprobat in unanimitate 15 voturi „pentru”.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2