59 de incendii de la inceputul anului, in Maramures

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

In ultimele 24 de ore, pompierii maramureseni au intervenit la doua incendii.

Astfel, miercuri, 22 ianuarie, in jurul orei 11, doua echipaje de stingere si unul de prim ajutor EPA SMURD, din cadrul Detasamentului de Pompieri “Cpt. Marchis Adrian” Baia Mare, au actionat la localizarea si lichidarea unui incendiu declansat la un autoturism parcat pe strada Tineretului din municipiu. Au ars elementele combustibile din compartimentul motor si habitaclul autoturismului.

In aceasta dimineata, in jurul orei 07.10, un echipaj de stingere de la Punctul de lucru Somcuta Mare a intervenit la un incendiu semnalat la o gospodarie situata pe strada Miresului din oras. Ca urmare a interventiei rapide a pompierilor militari, a ars doar un metru patrat din acoperis, respectiv o grinda, pe o lungime de un metru.

De la inceputul anului, pompierii militari maramureseni au intervenit la 59 de incendii, dintre care 37 s-au produs la locuinte, gospodarii si anexe. Cele mai multe au izbucnit din cauza cosurilor de fum necuratate sau defecte.

In aceeasi perioada, echipajele SMURD din judet au efectuat 430 de interventii, dintre care 28 pe parcursul ultimelor 24 de ore.

Informatii furnizate de Oana Gonczi, purtatorul de cuvant al ISU Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2