septembrie 27, 2021

59 permise de conducere suspendate de politistii maramureseni in perioada 2-6 mai

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 2– 6 mai, politistii maramureseni au organizat 13 actiuni punctuale de combatere a fenomenului infractional si au desfasurat mai multe activitati atat pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice, cat si pentru prevenirea si combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

De asemenea, in aceasta perioada s-a intervenit la 126 de evenimente de natura judiciara sau privind siguranta publica si rutiera, cele mai multe sesizate de cetateni prin SNUAU 112.

In cadrul actiunilor organizate, pentru neregulile constatate au fost aplicate 174 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 58.000 de lei, au fost confiscate 580 pachete cu tigari de contrabanda si indisponibilizati peste 12 mc material lemnos, taiat sau transportat ilegal.

In urma activitatilor desfasurate in cele cinci zile de politistii rutieri pe drumurile publice din judet, au fost constatate 21 infractiuni rutiere, din care 10 pentru consum de alcool, au fost suspendate 59 permise de conducere si au fost ridicate 12 certificate de inmatriculare.

De asemenea au fost identificate cinci persoane banuite de comiterea de infractiuni si a fost identificata o persoana reclamata ca fiind disparuta.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2