6 milioane de lei alocati de Guvernul Romaniei pentru modernizarea retelei stradale in comuna Cicarlau      

Reclame home 1
Reclame home 1

In ultima sedinta a Consiliului Local Cicarlau au fost semnate doua contracte extrem de importante pentru locuitorii comunei, contracte finantate de Guvernul Romaniei prin Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE), pe Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL), potrivit unui comunicat de presa al Consiliului Judetean Maramures.

Un prim proiect care a fost semnat, in suma de 5.895.965,00 lei si cu o valoare totala a investitiei de 6.187.727,00 lei priveste obiectivul de investitii ”Modernizare retea stradala in comuna Cicarlau”, iar obiectul contractului il constituie alocarea unei finantari din bugetul MDRAPFE, in baza Ordinului viceprim-ministrului, ministrul dezvoltarii regionale, administratiei publice si fondurilor europene.

Cel de-al doilea proiect finantat de Ministerul Dezvoltarii cu suma de 189.076,15 lei este pentru ”cresterea eficientei energetice a Scolii nr. 2 Ilba, comuna Cicarlau”, unde valoarea totala a investititiei este de 220.574,26 lei.

”Vorbim de contracte in valoare de aproximativ 60 de miliarde lei pentru obiectivele „Modernizare retea stradala in comuna Cicarlau”, unde intra mai multe strazi din Cicarlau, Ilba si Bargau, dar si „Cresterea eficientei energetice a scolii nr.2 din localitatea Ilba „.

Este doar inceputul in procesul de modernizarea completa a comunei noastre. Munca noastra incepe sa dea roade, urmand ca, in perioada urmatoare, sa mai semnam si alte contracte de finantare prin fonduri europene, dar si guvernamentale, ceea ce ne obliga la responsabilitate si mai multa munca in vederea urmaririi tuturor procedurilor legale pana la demararea efectiva a lucrarilor, realizarea si finalizarea acestora.

Vorbim de proiecte mari de investitii in diferite domenii precum retele de apa si canalizare, extinderea retelei de gaz, infrastructura rutiera, invatamant, cultura, sport etc”, a declarat primarul comunei Cicarlau, Sorin Lupse, se mai arata in comunicat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Buda

    Lucrari stil PSD dupa terminarea drumul se va sparge pentru apa canal,ori aceste servici sunt visuri electotale ????

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole