60 de agenți economici, verificați în ultimele 24 de ore în Maramureș

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au executat, în ultimele 24 de ore, la nivelul unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 81 misiuni.

Cele 77 de efective angrenate au acționat pentru menținerea ordinii și siguranței publice, la verificarea respectării de către persoane a măsurii de carantinare la domiciliu sau în locația declarată, la verificarea respectării de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate a interdicțiilor impuse prin legislația în vigoare, respectarea normelor de igienă, de protecție individuală și distanța fizică de protecție sanitară. Au fost utilizate 26 mijloace de mobilitate pentru executarea misiunilor.

La TELVERDE 0800 800165 s-a primit o sesizare referitoare la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care este în verificare de către instituțiile abilitate.

S-a procedat la verificarea respectării legislației în perioada stării de alertă la peste 60 de agenți economici. În perioada executării misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate contravențional 11 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală. S-au aplicat, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 lei.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, să păstreze distanța fizică de protecție sanitară, măsurile de igienă și de conduită sanitară stabilite de către specialiști. Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită socială și un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *