60 litri alcool fara documente de provenienta descoperiti la Sacel

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In data de 22 iulie, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Viseu de Sus au oprit pentru control, in localitatea Sacel, judetul Maramures, un autoturism marca Volkswagen, condus de cetateanul roman H. O., in varsta de 50 de ani, domiciliat pe raza judetului Bistrita Nasaud.

“Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului, politistii de frontiera au descoperit mai multe recipiente din plastic care contineau un lichid incolor cu miros de alcool, pentru care conducatorul auto nu a putut prezenta documente de provenienta.

Persoana in cauza, precum si autoturismul au fost conduse la sediul politiei de frontiera pentru continuarea cercetarilor.

In urma inventarierii a rezultat cantitatea de 61 de litri alcool, care au fost ridicati in vederea confiscarii, iar in cauza se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de detinere de catre orice persoana in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false peste limita prevazuta de lege”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2