62 de medalii a cucerit Prodance 2000 in prima parte a anului competitional 2017

PNL

12 concursuri, 98 de finale, din care 62 terminate pe podium, 3 perechi care au trecut in clase superioare – asta a adus prima parte a sezonului competitional 2017 pentru Prodance 2000 Baia Mare. Performeri ai acestui inceput de an s-au dovedit a fi Sebastian Silaghi si Dalia Barbos, care au trecut in Clasa C si au adus scolii de dans baimarene cele mai multe medalii (16) si cele mai multe locuri I (10).

In prima parte a sezonului competitional 2017, Prodance 2000 a participat la 12 concursuri: sapte nationale, trei zonale, unul international si unul de ranking. Adrian Pop si Anca Dunca formeaza perechea care a reprezentat clubul baimarean la cele mai multe intreceri (9). Sunt urmati in Top 3 de perechile Sebastian Silaghi & Dalia Barbos cu opt concursuri si Darius Frincau & Teodora Trufan cu sapte competitii.

Dansatorii de performanta ai Prodance 2000 s-au calificat in 98 de finale in prima parte a anului 2017. Sebastian Silaghi si Dalia Barbos sunt cei care s-au calificat in cele mai multe finale (16). Sunt urmati de Darius Frincau & Teodora Trufan (14) si Adrian Pop & Anca Dunca (8).

Din cele 98 de finale in care performerii Prodance 2000 au acces, 62 s-au soldat cu medalii. Perechile de performanta au adus in palmaresul clubului 25 de medalii de aur, 20 de argint si 17 de bronz.

Cele mai multe medalii (16) au fost cucerite pentru Prodance 2000 de Sebastian Silaghi si Dalia Barbos. 10 medalii au obtinut Darius Frincau & Teodora Trufan, pentru ca perechile Andrei Sandor & Beatrice Lukacs si Zoltan Bagossy & Bernadette Nonn sa castige fiecare cate cinci medalii.

Cele mai multe locuri I au fost cucerite pentru Prodance 2000 in aceasta prima parte a sezonului 2017 de catre Sebastian Silaghi si Dalia Barbos, acestia urcand de 10 ori pe prima treapta a podiumului. Patru medalii de aur au adus Adrian Pop si Anca Dunca, in timp ce locul 3 in topul medaliatilor cu aur este ocupat de Andrei Sandor & Beatrice Lukacs.

In urma rezultatelor obtinute, trei dintre perechile Prodance 2000 au facut saltul in clase competitionale superioare. Este vorba despre Sebastian Silaghi si Dalia Barbos (au trecut in Clasa C), despre Adrian Pop si Anca Dunca (au promovat in Clasa D), respectiv despre Radu Andrei si Carina Barcuteanu (au trecut in Clasa E).

In total, in palmaresul scolii de dans baimarene figureaza acum 1.532 de calificari in finale, in 784 dintre acestea performerii Prodance 2000 obtinand medalii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1