65 de actiuni pentru I.S.U. Maramures in perioada 4-10 aprilie

incendiu pompieriPompierii Detasamentului ”Capitan Marchis Adrian” Baia Mare au actionat in aceasta dimineata la localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit in balconul unui apartament situat intr-un bloc de pe strada Oituz din municipiu.

Ca urmare a interventiei prompte a pompierilor militari, a fost impiedicata extinderea flacarilor la acoperis, iar pagubele au fost minore. Au ars circa 40 de kilograme de material lemnos si materiale textile. S-au degradat, de asemenea, geamuri si usi de la balcoane.

In perioada 4-10 aprilie, personalul I.S.U. Maramures a efectuat 65 de actiuni, dintre care 23 au fost la incendii si incendii de vegetatie uscata, 27- exercitii, cate patru – alte interventii si intors din drum, cate trei – asistenta persoane si alte situatii de urgenta, iar o salvare de animale. Din total, opt interventii au fost executate in comun cu Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta din judet. Media interventiilor a fost de circa noua pe zi.

Personalul S.M.U.R.D. Maramures a raspuns la 141 de solicitari, dupa cum urmeaza: S.M.U.R.D. Baia Mare – 62, S.M.U.R.D. Bogdan Voda si Farcasa cate 23, Sighetu Marmatiei – 13, Viseu de Sus – 11, Cavnic – cinci si Borsa – patru solicitari. Media interventiilor a fost de aproximativ 20 pe zi.

De la inceputul anului, personalul I.S.U. Maramures a gestionat 2171 de urgente, cu o medie de peste 21 pe zi. Din total, 478 au fost interventii in diverse situatii de urgenta, iar restul de 1693- actiuni S.M.U.R.D.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1