67 de ministri „colectati” in Guvernarea Instabilitatii PSD-ALDE

Reclame home 1
Reclame home 1

Schimbarea titularilor din 8 ministere ar trebui sa insemne pentru orice guvern o primenire in bine. Guvernul Dancila 2 a oferit insa o remaniere  cantitativa, nu calitativa. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a cautat sa inlocuiasca incompetentii cu competenti, ci marionetele mai putin ascultatoare, pentru moment, cu marionete cu obedienta garantata.

„Nu vorbim de o remaniere, ci de o reglare politica de conturi a lui Liviu Dragnea cu colegii de partid care-l contesta. O remaniere in interesul Romaniei trebuia sa inceapa cu insusi Viorica Dancila. Nimeni nu se mai indoieste de un adevar: in ultimii doi ani nu am avut guverne ale Romaniei, ci guverne ale lui Liviu Dragnea.

In 22 de luni de guvernare PSD-ALDE, executivul a avut 67 de ministri! Am asistat la o premiera in istoria guvernarii mondiale. Un partid aflat la putere si-a schimbat, prin motiune de cenzura, propriul guvern. Asistam in mod continuu la o instabilitate guvernamentala periculoasa, care se reflecta in performantele Guvernului. 6 ministri schimbati la Ministerul Economiei, 5 la Ministerul Cercetarii, 4 la transporturi si aparare, cate 3 la educatie, finante, dezvoltare si fonduri europene… Toate aceste schimbari nu au adus cu sine performanta in invatamant, dezvoltare regionala, transporturi, economie, absorbtie de fonduri europene.

Corina Cretu, comisarul european PSD, a spus-o in nenumarate randuri. Remanierea este campul de joaca si de conservare a puterii lui Dragnea in PSD”, a declarat deputatul USR de Maramures, Vlad Emanuel Durus.

USR a demarat negocieri cu partidele din opozitie, dar si cu parlamentari ai puterii ingrijorati de directia in care guverneaza Dragnea si Tariceanu, pentru sustinerea unei motiuni de cenzura la adresa Guvernului.

Biroul comunicare,

Cabinet parlamentar deputat Vlad Emanuel Durus

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole