68 de procese castigate si 28 pierdute de Primaria Baia Mare in 2017

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Pe parcursul anului 2017, personalul Serviciului Juridic din cadrul Primariei Baia Mare a instrumentat 320 de cauze, conform unui raport al municipalitatii.

Acestea au avut ca obiect: actiune in constatare, accesiune, actiune in raspundere delictuala, actiune in regres, actiune posesorie, constatarea nulitatii actelor juridice, contencios fiscal, contestatii la executare, fond funciar, Lege 10/2001, obligatii de a face, plangeri la contraventii, prestatie tabulara, pretentii SLIM, rectificare CF, revendicare imobiliara, reziliere contract, servitute, granituire.

Din totalul celor de 320 de cauze, 96 au fost finalizate in cursul anului 2017 din care 28 de cauze pierdute si 68 castigate. Astfel, pe rol au mai ramas 224 de cauze.

In ceea ce priveste Consiliul Local Baia Mare, dintr-un numar de 50 de dosare aflate pe rolul instantelor judecatoresti si instrumentate de catre Aparatul Permanent al CL in anul 2017, 24 dosare au fost finalizate (12 cauze au fost castigate si 12 pierdute) si 26 erau in continuare pe rolul instantelor la data de 31.12.2017.

Situatia prezentata nu cuprinde procesele in care reclamant este Sindicatul Liber din Invatamant. Prin Compartimentul Recuperare Creante in anul 2017 s-au instrumentat 455 de cauze, care au avut ca obiect: cereri pentru emiterea ordonantei de plata, pretentii, evacuari, rezilieri contracte, declaratii de creanta, cereri de investire cu formula executorie, cai de atac impotriva sentintelor nefavorabile, dosare executionale, se mai precizeaza in acelasi raport.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2