7.180 pachete cu tigari de contrabanda confiscate de politistii maramureseni

home camp2
home camp2
home camp2

tigari contrabandaPolitistii maramureseni au continuat si intensificat activitatile investigative in vederea identificarii si tragerii la raspundere penala a persoanelor care comercializeaza, depoziteaza sau transporta tigari de contrabanda. In urma controalelor efectuate saptamana trecuta, politistii au confiscat 7.180 pachete cu tigari si au intocmit zece dosare penale sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda, se arata in buletinul informativ al Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.

Astfel, sambata, 16 aprilie, in cadrul unei actiuni organizate pe raza orasului Viseu de Sus, politistii au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada 22 Decembrie din localitate.

In urma controlului autoturismului politistii au gasit in portbagaj 4 960 pachete cu tigari netimbrate in Romania. Conducatorul auto si un pasager, ambii de 21 de ani, domiciliati in comuna Petrova, sunt cercetati de politisti sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda.

Tot sambata, politistii Biroului Judetean Politie Transporturi Maramures au efectuat controale in trenurile de calatori si in zona limitrofa a cailor ferate.

Astfel, in trenul care circula pe relatia Viseu de Jos – Sighetu Marmatiei, politistii au gasit ascunse 1 340 pachete cu tigari de provenienta ucraineana.

Alte 880 pachete cu tigari de contrabanda au fost confiscate de politistii din Bogdan Voda, Dragomiresti, Baia Sprie, Sighetu Marmatiei si de cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice.

Toate persoanele identificate sunt cercetate acum sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda.

Politistii vor actiona si in perioada urmatoare atat in vederea identificarii celor cu preocupari infractionale pe linia introducerii in tara a tigarilor de contrabanda cat si a celor care transporta, depoziteaza sau comercializeaza astfel de produse.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *