7.500 pachete cu tigari de contrabanda, confiscate la Sarasau si Viseu

Reclame home 1
Reclame home 1


Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au descoperit si confiscat, in urma unor actiuni specifice desfasurate in zona de competenta, 7.500 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de aproximativ 87.750 lei.

Azi dimineata, la nivelul Sectorului Politiei de Frontiera Sarasau – judetul Maramures a fost declansata o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari in zona de responsabilitate.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Astfel, in jurul orei 05.00, colegii nostri au descoperit, in apropierea frontierei de stat, pe directia localitatii Sarasau, un autoturism incarcat cu tigari. Imediat, au fost luate masuri de supraveghere a zonei, concomitent cu dispunerea unor masuri, in vederea identificarii si retinerii persoanelor implicate. In cel mai scurt timp au fost informate si autoritatile de frontiera din Ucraina despre caz, in vederea cercetarii in comun a evenimentului.”

Autoturismul cu tigari a fost transportat la sediul sectorului, unde, in urma inventarierii coletelor, s-a stabilit ca acestea contin 6.000 pachete tigari, in valoare de 70.200 lei. In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar autoturismul in valoare de 7.000 lei a fost indisponibilizat, la final urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: „Si politistii de frontiera din cadrul Sectoarelor Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei si Valea Viseului au descoperit in apropierea frontierei de stat, mai multe colete cu tigari care au fost duse la sediile sectoarelor, unde, in urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 1.500 pachete cu tigari (1.000 pachete la Sectorul Sighetu Marmatiei si 500 pachete la Sectorul Valea Viseului), in valoare totala de 17.550 lei.”

Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii, iar in cauza politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, efectuandu-se totodata verificari in vederea identificarii persoanelor implicate si tragerea la raspundere a acestora.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole