7 focuri de arma trase de frontieristii sigheteni pentru oprirea unor contrabandisti

Un echipaj al politiei de frontiera a observat, intr-o zona impadurita din apropierea frontierei de stat, mai multe persoane care transportau colete voluminoase catre interiorul tarii.

Politistii de frontiera au actionat pentru retinerea acestora, efectuand somatiile legale prin voce si, deoarece acestia nu s-au supus, au fost executate 7 focuri de avertisment in plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.

In acel moment barbatii au abandonat coletele si au fugit spre teritoriul statului vecin.

Imediat, au fost informate autoritatile de frontiera ucrainene, care au comunicat ca pe directia respectiva au retinut un barbat, implicat in activitatea infractionala.

“La cercetarea terenului, politistii de frontiera au descoperit 18 colete care contineau cantitatea de 9.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 105.300 lei.

In cauza, politistii de frontiera au ridicat intreaga cantitate de tigari in vederea confiscarii. Totodata, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, urmand ca la final sa fie luate toate masurile legale ce se impun”, a relatat scms. Radu Lungu, purtator de cuvant la ITPF Sighetu Marmatiei.

A.A.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1