10 pacienți decedați, după un incendiu violent la secția ATI de la Spitalul Județean Piatra Neamț

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

 

ACTUALIZARE 20:40 ISU confirmă bilanțul de 10 morți și 7 răniți grav.

Șapte pacienți au decedat după ce un incendiu a izbucnit sâmbătă după-amiază la Secția ATI din incinta Spitalului Județean Piatra Neamț, a declarat la Digi24 purtătoarea de cuvânt a instituției medicale, informează digi24.ro.

Incendiul a fost cu flacără deschisă și degajare mare de fum. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție. Pompierii au acționat cu 5 autospeciale de stingere și o autoscară.

Pentru identificarea eventualelor victime s-au constituit echipe de căutare-salvare.

Incendiul a fost localizat și a afectat etajul al doilea al clădirii. În acest moment, nu mai sunt persoane în pericol, ele fiind evacuate.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Guard Dogs

    Mda … cand politicul este interesat de populism , cand intr-un an schimbi 10 manageri la acest spital si unul este fost director la pompe funebre pus politic [ nu este o gluma ] , cand in loc de spitale regionale si infrastuctura , maresc doar lefurile in scop electoral , cand spaga ramane sfanta, cand stilul mercantil inlocuieste mentalitatea, atunci sa nu ne miram ca cioclii in halate albe in loc sa stea planton langa paturi la ce salarii au , prefera sa numere argintii lui Iuda [ ciubucul ] in detrimentul empatiei, altruism , iar juramantul lui Hipocrate este un paradox pt. multi dintre ei …Concluzia … ,, Greselile politicianului sunt crime , caci in urma lor sufera milioane de oameni nevinovati , se impiedica dezvoltarea unei tari intregi si se impiedica , pentru zeci de ani inainte , viitorul ei . ,, = Mihai Eminescu =

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *