75 de misiuni efectuate de angajații MAI din Maramureș

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat în sistem integrat 75 de misiuni, pe raza județului, în ultimele 24 de ore.

Au fost angrenate 83 de efective pentru verificarea respectării măsurilor de protecție individuală (purtarea măștii de protecție în spații închise, păstrarea distanței fizice de protecție sanitară), pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pentru verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, verificarea respectării măsurii de către persoanele carantinate în locația declarată. În executarea misiunilor au fost utilizate 21 mijloace de mobilitate.

Pe perioada executării misiunilor a fost depistată, identificată și sancționată contravențional o persoană care nu a respectat măsurile de protecție individuală stabilite în starea de alertă. De asemenea, a fost depistată, identificată și sancționată contravențional o persoană care nu a respectat măsura de carantinare în locația declarată.

Au fost aplicate, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de 50.000 de lei și confiscate bunuri materiale de peste 3.000 lei.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța fizică de protecție sanitară și măsurile de igienă stabilite de către specialiști. Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită socială și un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1