787 de candidaţi s-au prezentat în Maramureș la proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice vacante

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

În județul Maramureș, la proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată miercuri, 29 iulie, în cele trei centre de examen, s-au prezentat 787 de candidaţi (89,94%) din cei 875 de candidaţi înscriși. Din promoţia de absolvenţi ai anului 2020, au fost prezenţi 87 de candidaţi.

”72 de candidați (9,14%) s-au retras din motive personale sau medicale. Nu sunt candidați eliminați din examen.  Nu s-au înregistrat cazuri de candidați cu temperatura peste 37.3 grade Celsius. Subiectele și baremele de corectare au fost publicate pe site-ul dedicat, la ora 15:00, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 4 august, la sediile inspectoratelor școlare și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestațiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor școlare județene sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afișează la sediul Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, la sediile celor 3 centre de examen și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 12 – 14 august”, a spus Antoaneta Bolchiș, purtătorul de cuvânt al ISJ Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *