septembrie 19, 2021

8.500 pachete cu tigari confiscate de politisti la Farcasa si in Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice – Biroul de Combatere a Contrabandei au efectuat doua perchezitii domiciliare si una auto si au descoperit aproape 170.000 de tigarete de diferite marci, produse accizabile care trebuiau supuse unui regim vamal si care proveneau din contrabanda, destinate comercializarii.

Pornind de la o informatie detinuta de politistii Sectiei 3 Politie Rurala Farcasa, care au suspectat activitati ilicite la domiciliul unei femei de 77 de ani din comuna, ce ar fi depozitat tigari de contrabanda, politistii specializati in combaterea contrabandei au decoperit ca aceasta detinea cantitatea de 1.171 pachete cu tigari de contrabanda, informeaza IPJ Maramures.

In urma verificarilor efectuate pentru stabilirea provenientei tigarilor de contrabanda, politistii au identificat furnizorul, un barbat de 33 de ani din Baia Mare si au stabilit cateva locatii unde se presupunea a fi constituite depozite clandestine de tigari de contrabanda.

Sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare au fost autorizate perchezitiile domiciliare si auto care au dus la identificarea altor 7.297 pachete cu tigari, pe raza municipiului Baia Mare.

In cauza s-a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de cele doua persoane identificate, pentru savarsirea de infractiuni asimilate contrabandei, prevazute de art. 270 al. 3 din Legea nr. 86/2006.

ZiarMM

Foto arhiva

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2