8 milioane lei alocate de Guvernul Romaniei pentru judetul Maramures. Afla motivul

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Guvernul Romaniei a alocat in sedinta de joi, 8 august, din fondul de rezeva bugetara, suma de 8 milioane lei in vederea acoperirii penalitatilor implicate de sentinta Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, in favoarea Societatii Selina si a firmelor asociate, pentru lucrari de reabilitare a drumului judetean Baia Sprie – Barsana.

In luna aprilie, Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei a dat castig de cauza asocierii dintre SC Selina SRL in insolventa – SC Drumuri Poduri Bihor SA – SC Drumuri Poduri Maramures SA Baia Mare – SC Readymix Romania SRL Oradea in aceata speta.

Practic, Consiliul Judetean trebuie sa plateasca firmei Selina aproximativ 21 milioane lei pentru lucrari efectuate si neachitate in urma cu mai multi ani. Facturile neachitate au reprezentat 7 milioane de lei, iar penalitatile de intarziere in jur de 14 milioane de lei.

Pana in acest moment, CJ a achitat 7 milioane lei, urmand ca saptamana viitoare sa fie platiti alte 8 milioane. La rectificarea bugetara urmeaza ca Guvernul sa aloce judetului Maramures inca 6 milioane lei, astfel incat datoria sa fie achitata integral, potrivit reprezentantilor Consiliului Judetean.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *