8 sectoare de drumuri judetene, inchise circulatiei publice. Deszapezirea lor ar costa prea mult

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

drumuri zapada baia mare 2015Costurile prea mari pe care le-ar presupune deszapezirea face ca autoritatile judetene sa ia decizia de a inchide circulatia publica pana in luna martie a anului viitor pe un numar de 8 sectoare de drumuri judetene.

Exista si tronsoane de drum judetean inchise circulatiei publice, dar unde va fi asigurata deszapezirea de agentii economici care le folosesc în exclusivitate. Potrivit unei hotarari a Consiliului Judetean, este vorba despre DJ 183 Runcu-Mara si DJ 183A Izvoare – Gutai, la care se adauga portiuni de drum care vor fi deszapezite de consiliile locale care au in administrare sectoarele respective (DJ 182E  – Consiliul Local Remetea Chioarului, DJ 187A si DJ 187B – Consiliul Local Viseu de Sus, DJ 109J – Aeroport Baia Mare  – Consiliul Local Tautii Magheraus.

Sectoarele de drum judetean foarte slab sau deloc circulate si în timpul verii, din cauza conditiilor tehnice (drum de pamant, panta foarte mare etc.) sunt si ele inchise circulatiei publice, pentru aceste drumuri nefiind asigurata deszapezirea.

Sectoarele de drum judetean la care se face referire in hotararea Consiliului Judetean sunt DJ 171E Stoiceni – Costeni, DJ 108E Chelinta – limita judet Salaj, DJ 182B Baita de sub Codru – limita judet Satu Mare, DJ 183C Suior – Cavnic, DJ 185 Bârsana – Petrova si Valea Viseului – Lunca la Tisa, DJ 186D Glod – Poienile Izei, DJ 109U Baiut – Botiza, dar si Strambu Baiut – Cavnic, cu al sau cunoscut Pas Rotunda.

Cezar TUDOR

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2