82 de misiuni, în ultimele 24 de ore, executate de efectivele MAI din Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat 82 de misiuni.

Cele 95 de efective au procedat la verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, la menținerea ordinii și siguranței publice la respectarea măsurii de carantinare de către persoanelor aflate în locațiile declarate. În executarea misiunilor au fost utilizate 26 mijloace de mobilitate.

Au fost verificați peste 30 de agenți economici cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă.

La Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Maramureș sunt centralizate următoarele informații: 687 persoane confirmate și infectate cu SARS-CoV-2, 285 persoane internate și aflate sub tratament medical, 24 persoane confirmate și izolate la domiciliu sau în locația declarată, 340 persoane vindecate și externate din spital, 42 persoane decedate. Sunt în carantina la domiciliu sau în locația declarată 574 persoane. Aceste date sunt în dinamică.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța fizică de protecție sanitară și măsurile de igienă stabilite de către specialiști. Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită și un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1