92 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate verificate de autorități

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19, a comunicat astăzi Poliția Maramureș.

La activitățile desfășurate ieri, 22 august a.c., au participat 112 polițiști din cadrul I.P.J. Maramureş, jandarmi, poliţişti de frontieră, poliţişti locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ANPC, DSVSA Maramureş, OPC Maramureş şi ai ITM Maramureş. Astfel, la nivelul județului Maramureş, echipele mixte de control au executat 13 acțiuni punctuale. În cadrul acestor activităţi au fost verificate 92 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 29 mijloace de transport și au fost legitimate 428 de persoane. Pentru neregulile constatate au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale în valoare totală de 17.000 de lei.

Poliția Maramureș recomandă cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

TELVERDE – 0800800165 este numărul de telefon la care se pot sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2