95 de ani de la Marea Unire. Cine a primit distinctia

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Universitatea „Vasile Goldis” din Arad, filiala Baia Mare, a acordat mai multe medalii de aur „95 de ani de la Marea Unire de la Alba Iulia”. Printre cei vizati s-a aflat si senatorul Liviu Marian Pop.

„Prin contributia pe care a avut-o pe perioada interimatului ca ministru al invatamantului, a dat dovada ca cunoaste perfect aspectele legate de problema invatamantului preuniversitar unde a lucrat si a invatamantului universitar unde, de asemenea a lucrat.

In scurtul interimat, a reusit sa faca o serie de planificari in domeniul invatamantului intr-un hatis de legi care se bateau cap in cap, perioada in care a reusit sa descifreze si sa aduca un aport deosebit in planificarea tematicilor legate de soarta invatamantului.

Senatului Universitatii de Vest ‘Vasile Goldis’ din Arad ii acorda medalia de aur ’95 de ani de la Marea Unire’ senatorului Liviu Marian Pop”, a precizat presedintele Universitatii „Vasile Goldis” din Arad, Aurel Ardelean.

In replica la o asemenea distinctie, senatorul s-a aratat cu adevarat surprins de decizia Senatului Universitatii.

„Marturisesc ca nu stiam de acest moment, este o surpriza placuta pentru mine si nu cred ca ceea ce am facut eu in luna mai 2012 a fost ceva deosebit. A fost o chestiune de normalitate. Pentru cei care nu stiu, era perioada in care universitatile erau blocate, nu aveau cifra de scolarizare, nu stiau ce se intampla, scolile din preuniversitar nu aveau cifra de scolarizare pentru clasa a noua, copiii trebuiau sa dea examen de capacitate si nu exista aprobata cifra de scolarizare, multe alte lucruri pe zona universitara erau inaplicabile si alaturi de profesori universitari si de la universitatea dumneavoastra si de la celelalte universitati din tara am reusit in doua saptamani sa dam o ordonanta care sa duca pe o traiectorie normala invatamantul”, a declarat senatorul.

Alaturi de Liviu Marian Pop, Senatul Universitatii „Vasile Goldis” din Arad a mai premiat trei maramureseni, cu aceeasi distinctie.
Este vorba de Presedintele CJ, Zamfir Ciceu, Dr. Calin Pop si Episcopul greco-catolic al Maramuresului, Vasile Bizau.

Alina BOHĂȚEL

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole