112 – Microbuz cu 5 pasageri, implicat într-un accident rutier la intrarea în Groși dinspre Targu Lăpuș

Accident de circulație produs în urmă cu puțin timp la intrarea în comuna Groși dinspre Targu Lăpuș. Din primele informații este implicat un microbuz în care se aflau cinci persoane și un autoturism al cărui șofer a rămas încarcerat.

La fața locului au ajuns echipajele de prim ajutor, dar și polițiștii care au demarat o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul rutier.

UPDATE Potrivit ISU Maramureș, Detașamentul Baia Mare intervine cu 2 echipaje de pompieri, 1 TIM SMURD, 2 EPA SMURD, 1 SAJ și ATPVM la accidentul rutier produs între un microbuz (5 pasageri) și un autoturism (2 pasageri). ISU Maramureș subliniază că în momentul sosirii forțelor de intervenție, nicio persoană nu era incarcerată.

ACTUALIZARE

„Aseară, 08 ianuarie, la ora 19.25, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au intervenit la un accident rutier produs pe pe D.N. 18 B, în localitatea Groși. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că în timp ce un bărbat de 69 de ani din Groșii Țibleșului, a condus un autoturism dinspre Baia Mare înspre Tărgu Lăpuș, pe un sector de drum în curbă la stânga, a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus din sens opus de către un bărbat de 55 de ani din Baia Mare.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde au rămas internați. Totodată, cinci pasageri aflați în cele două autoturisme implicate în accidentul rutier au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital, unde, patru dintre aceștia au rămas internați. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero și le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, arată IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu