PRIMUL ANTRENAMENT – Handbalistele de la CS Minaur s-au reunit oficial astăzi

Handbalistele de la CS Minaur s-au reunit azi, 11 iulie, oficial în Polivalenta băimăreană. Potrivit csminaur.ro, la reunirea de azi au fost prezente 14 jucătoare, alte șase urmând să vină pe parcurs. Au lipsit motivat Magda Cazanga, Talita Alvez Carneiro (așteaptă să primească vizele), Dijana Ujkic (mici probleme acasă), Andreea Țîrle (încă în vacanță deoarece a fost la lotul de tineret), iar Maria Groșan și Taisia Turdeanu sunt la lotul național de juniori.

Vă reamintim că noul sezon va începe pe 28 august, iar băimărencele vor disputa primele două partide în deplasare, la Craiova și la Slatina. Primul joc pe teren propriu va fi cel cu CSM Galați, în etapa a III-a a Ligii Florilor.

Raul Fotonea (antrenor prinicipal), a declarat, pentru csminaur.ro, că „starea de spirit este bună, la fel cum este de fiecare dată când începem un sezon nou. Toată lumea are chef de muncă, este motivată, rămâne să vedem forța echipei în perioada de pregătire și în meciurile amicale. Sperăm să fie un am mai bun decât cel care a trecut, deși majoritatea echipelor din campionat s-au întărit. Noi trebuie să ținem pasul, iar asta înseamnă foarte multă muncă și implicare din partea tuturor. Sunt convins că suporterii vor dori să avem rezultate de la început și este normal, pentru că este o echipă iubită. Noi vom încerca să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a le oferi rezultatele pe care le așteaptă. În mod normal, ai nevoie de câteva luni buni pentru a face un model de joc să funcționeze. Tot timpul este loc de mai bine. Dacă ar fi simplu, ar putea face oricine treaba asta. Nu contează cât este de greu, trebuie să încercăm, cu lotul pe care-l avem.”

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu