BAIA MARE- Amendă pentru un băimărean care creștea păsări de fermă la bloc

Gaina

Continuă seria amenzilor aplicate băimărenilor care au ales să își crească la bloc cateva găini. Și săptămana trecută un băimărean s-a ales cu o amendă de 700 de lei pentru deținere păsări de fermă în zonă în care este interzisă creșterea acestora. Nu a fost singura amenda aplicată de polițiștii locali, săptămana trecută fiind una chiar plină de amenzi aplicate.

Astfel, o amendă de 1000 de lei pentru o firmă din oraș pentru abandonare deșeuri din activitatea specifică la containerul metalic amplasat pe strada Gării, o amendă de 500 de lei pentru un băimărean care și-a abandonat deșeurile din construcții si demolări la containerul metalic amplasat pe strada Barajului. Tot 500 de lei fiecare au luat amendă și doi băimăreni care au blocat accesul mașinii de gunoi la containere pe strada Hera, respectiv strada Victoriei Bloc Turn.

S-au mai dat amenzi pentru parcare/staționare pe zona destinată spațiului verde (500 de lei), abandonare deșeuri la containerul metalic amplasat pe str. Campul Tineretului (300lei), persoană juridică – abandonare deșeuri la platforma de colectare deșeuri menajere amenajată pe str.Culturii (1000 lei), două amenzi de 2000 de lei fiecare pentru firme pentru neîndeplinirea obligațiilor contractuale, referitoare la dotarea/ înlocuirea recipientelor lipsă sau care nu prezintă etanşeitate de la platformele de colectare a deşeurilor menajere .

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu