INCREDIBIL – Onorica Dorca mulțumește partidului că a fost readusă la Inspectoratul Școlar Maramureș

Vechile obiceiuri se schimbă greu. Onorica Dorca, într-un mesaj transmis pe rețelele de socializare, mulțumește PSD pentru că a fost readusă la Inspectoratul Școlar Județean Maramureș. Asta deși toată ziua auzim că sistemul de învățămant nu este unul politizat, ci din contră. Funcțiile sunt ocupate de oameni care nu au nimic de a face cu politicul. De ce aceste posturi nu sunt ocupate prin concurs? Poate așa ar fi normal.

„Bună ziua tuturor, dragi colegi și prieteni! Anunț revenirea mea la Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, în funcția de inspector școlar pentru învățământul primar și alternative educaționale. Mulțumesc pentru susținere și încrederea acordată, PSD Maramureș, doamnei secretar de stat Antoaneta Bolchis, doamnei subprefect Crina Fiorela Chilat și domnului inspector școlar general Pop Mihai. Vă asigur că voi face tot ce știu mai bine pentru elevi, dascăli și părinți. Experiența, competențele didactice, atitudinea, rezultatele obținute pe parcursul carierei mele sunt si ele garantul faptului că mă găsesc aici”, scrie Onorica Dorca pe Facebook.

Aceasta mulțumește șefului PSD Maramureș, subprefectului județului, dar și inspectorului școlar județean, cărora le transmite că va face tot posibilul ca să nu îi dezamăgească. Pentru că știe că în caz contrar va zbura din ISJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu