TRISTEȚE – Fostul comandant al Companiei de Pompieri Vișeu de Sus a murit

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș este în doliu după ce fostul comandant al Companiei de Pompieri Vișeu de Sus, Rad Petru, a trecut la cele veșnice. Anunțul a fost făcut chiar de către cei de la ISU Maramureș.
„Vestea că domnul lt.col.(r) Rad Petru nu mai este printre noi ne-a întristat profund. A fost un om de excepție și un ofițer de pompieri desăvârșit, a cărui carieră vorbește de la sine. Absolvent al Școlii de ofițeri “Nicolae Bălcescu” Sibiu, promoția 1975, locțiitor comandant Companie de pompieri la Vișeu de Sus, în același an, iar din 1977 a devenit comandantul Companiei de Pompieri Vișeu de Sus.
Lt.col. (r) Rad Petru a fost promovat, în anul 1984, în funcția de ofițer responsabil cu pregătirea de luptă și operații a Grupului de pompieri Maramureș. În luna iulie a anului 2001, domnul colonel a trecut în rezervă. Suntem alături de familia îndoliată, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a domnului colonel. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, spun cei de la ISU Maramureș.
Dragoș HOJDA
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu