Baia Mare – Explorari muzicale in 31 ianuarie 2020: Recital de pian sustinut de Teo Milea

Vineri 31 ianuarie, de la ora 19.00, in Sala de Concerte a Colegiul de Arte din Baia Mare, Asociatia One Sound organizeaza recitalul de pian sustinut de Teo Milea.

Pianistul roman Teo Milea are bucuria sa concerteze in Baia Mare in Sala de Concerte a Colegiului de Arte – Vineri, 31 ianuarie 2020, incepand cu ora 19:00.

Indragitul artist aflat in Romania pentru turneul sau din aceasta iarna, 2020 Winter Tour Romania, aduce in fata publicului sau atat piese cunoscute de pe albumele sale ‘On white…and black keys’ si ‘Open Minds’, cat si creatii pianistice noi pe care le pregateste pentru un nou material discografic.

Dupa un numar impresionant de peste 400 de concerte, sustinute pe scena nationala si internationala in zona muzicii clasice, Teo Milea schimba macazul muzical in 2012. In scurt timp de la primul concert cu propriile compozitii, reuseste sa se pozitioneze ca etalon in muzica neo-clasica, crossover, devenind unul dintre artistii preferati ai publicului tanar din Romania. Salile de concerte ajung sa fie neincapatoare, pentru ca energia ce-i tasneste din pian transmite stari in zeci de culori, umple goluri, genereaza imagini, purtandu-te in lumi noi, neexplorate inca.

Teo Milea a colaborat cu Opera din Viena, a fost invitat sa concerteze pe scena Festivalului International Altres Musiques din Benicassim, Festivalului International de Jazz Garana, Festivalului International JazzTM, Festivalului International de Teatru Clasic din Arad. Este primul pianist din lume invitat sa-si interpreteze propria muzica la sediul Comandamentului NATO din Bruxelles si primul pianist care urca pe scena Festivalului International de Balet din Dortmund.

Biletele se pot achizitiona online pe www.tiroll.ro.

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu