Minaur joaca vineri un amical la Turda

Echipa de handbal masculin a CS Minaur Baia Mare va disputa vineri al doilea meci de pregatire din acest an, de aceasta data in deplasare, cu Potaissa Turda. Baietii antrenati de Stephane Plantin vor pleca in ziua meciului spre Turda, meciul urmand sa aiba la ora 16.00, in sala “George Baritiu”. Baimarenii au mai disputat un amical in acest an, cu echipa de Divizia A, CSU Cluj Napoca (scor 38-25).

Pentru Potaissa este primul meci amical din aceasta iarna. In jocul cu Minaur nu vor putea fi folositi jucatorii: Marius Szoke, Milos Dragas și Radu Lazar, toti trei accidentati. De la Minaur nu vor putea juca: Alexandru Csepreghi, Daniel Bera (cu probleme medicale) și Tomas Cip (la turneul final european cu nationala Cehiei).

Saptamana viitoare, CS Minaur va gazdui un turneu in Baia Mare, la care vor participa echipele: Potaissa Turda, CSU Suceava, CSM Resita si CS Minaur. In prima zi, joi, 23 ianuarie, de la ora 17.00, Minaur va intâlni echipa din Reșita, iar de la ora 19.00 vom avea partida dintre Suceava si Turda. In functie de rezultatele din prima zi, invingatoarele vor juca intre ele vineri de la ora 12.00, in timp ce invinsele vor evolua de la ora 10.00.

Informatii: minaur.ro//ZiarMM.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu