A AJUNS LA GHERLA – Șoferul care a ucis o femeie în stația de autobuz se teme că deținuții „își vor bate joc de mine cum vor vrea”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Șoferul din Baia Mare care a schilodit un bărbat și i-a ucis soția într-un cumplit accident produs chiar de el a făcut un apel disperat în instanță, cerând judecătorilor să nu „îl arunce în groapa cu lei”. Băimăreanul a ajuns acum la Penitenciarul Gherla, însă acum se teme că ceilalți deținuți de aici își vor bate joc de el în ultimul hal din cauza accidentului pe care l-a produs în Baia Mare, în zona Mall-ului. Atunci tânărul intra cu BMW-ul personal în stația de autobuz de la Vivo Mall, reușind să omoare o tânără de doar 20 de ani și să schilodească pe viață un bărbat, pe șoțul tinerei, în vârstă de doar 23 de ani.

”Voi fi pus cu cei mai răi din penitenciar, care fac de la acte sexuale până la omor. Nu mă aruncați în groapa cu lei!”, le-ar fi spus Florin Onaci judecătorilor, potrivit jurnaliștilor de la Gândul.ro. El a povestit, conform celor de la Gândul, că în arestul din Baia Mare s-a întâlnit cu rude ale Denisei, fata decedată, care i-au spus că abia așteaptă să îl prindă.

”Ajuns aici, oamenii care mi-au făcut percheziția m-au întrebat cu ce am ajuns la ei și le-am povestit despre caz, și au zis «vai de capul tău, jumate penitenciarul e plin de ei». Și mi-au zis să nu spun la nimeni despre caz, să le zic că sunt cu altceva, dar a doua seară au început să mă strige după numărul de la mașină, deja știau că vin. Și au mai spus «lasă că ajunge el sus și vede el». Gândiți-vă, dacă sar 5 pe mine, ce o să mai pot face eu, un copil de numai 20 de ani. O să își bată joc de mine cum o să vrea”, a scris Vlad Florin Onaci în declarația depusă la dosar, obținută în exclusivitate de Gândul.

Săptămâna viitoare, va încerca să convingă judecătorii de la Tribunalul Maramureș să îl lase fie liber, sub control judiciar, fie în arest la domiciliu. Dacă însă instanța de judecată îi respinge cererea, va rămâne în penitenciar cel puțin 30 de zile.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. Iacob

  Pe lângă condițiile care le are, n-ar vrea sa ii dea și bani de un alt BMW? Cu mai mulți cai putere
  Gunoiul

  Reply
 2. Adrian

  Asemenea masini in mod normal nu au ce cauta pe drumuri intr-o tara normala. Nu ma refer la marca, care oricum are o reputatie proasta. Nu masina e de vina ci faptul ca se aduc tot felul de rable din west, care de cele mai multe ori nici nu se verifica corespunzator. Aici si RAR-ul are o vina pt ca de multe ori inchide si 2 ochi la asemenea probleme. La fel si scolile de soferi care sunt varza in tara asta. Degeaba e BMW, daca suspensiile sunt duse pt ca nu au fost inlocuite dupa sute de mii de km si tinerii mai si dezactiveaza sistemele de siguranta gen ESP, ca sa para smecheri cand fac drifturi prin oras. Nu e de dorit nimanui rau, dar undeva trebuie sa fie fiecare conducator auto constient ca e 100% responsabil pt starea masini si pt ceea ce face cu ea in trafic. Foarte rar o masina relativ moderna scapa de sub control fara niciun motiv.

  Reply
 3. anonim

  Bai c…e cum e posibil sa fii liber dupa ce ai omorat o fata si i-ai distrus familia?cum e posibil k o instanta di curva asta de tara sa te lase liber?t-i frica k o iei prin toate gaurili?dute naibii,moarte pt moarte ar trebui,nu legile astea.te-ai pus in situatia parintilor fetei si al tanarului ce l-ai nenorit ma-criminalule??te ai pus??ce tupeu,auzi vrei liber.vai de vai.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole