A aparut un al doilea fisier cu date piratate despre utilizatori ai site-ului de intalniri extraconjugale Ashley Madison

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

hackeriPirati informatici au publicat joi un al doilea fisier cu date de pe site-ul de intalniri extraconjugale Ashley Madison, act care a provocat o reactie a Pentagonului, relateaza vineri 7sur7.be.

La doua zile dupa publicarea a 32 de milioane de adrese de e-mail si de conturi ale utilizatorilor, a doua scurgere ‘pare sa contina’ date si informatii interne ale firmei, potrivit societatii de securitate informatica TrustedSec, cum ar fi codul sursa al site-ului si adresa de e-mail a fondatorului sau.

Conform revistei online Motherboard, prima care a dezvaluit noua scurgere de date, fisierul postat pe un site web ascuns, accesibil cu mare dificultate marelui public, are 20 de gigaocteti, de doua ori mai mult decat cel publicat marti.

‘Acum, ca se cunoaste codul sursa al acestor site-uri, si alte grupuri de hackeri pot gasi noi fisuri pe site-urile AvidLife’, afirma expertii TrustedSec.

Cunoscut sub sloganul ‘Life is short, Have an affair’, Ashley Madison a facut obiectul unei prime scurgeri de date marti, cand au fost postate pe web-ul profund milioane de adrese de e-mail, numere de telefon ale utilizatorilor si sumele platite de ei pentru serviciile oferite de site, aminteste 7sur7.be.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2