A avut loc prezentarea Studiului de Fezabilitate – VITAL – POIM 2014-2020 (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sprijin pentru pregatirea aplicatiei de finantare si a documentatiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Maramures, in perioada 2014-2020”.
Cod proiect 2014+ 123224

Compania de Apa Vital S.A. – Operator Regional pentru gestionarea infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Maramures, a elaborat documentatia de finantare pentru „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Maramures, in perioada 2014 – 2020”.

In ziua de 29 august 2019, la Sala de Conferinte Milenium M1 din Baia Mare, a avut loc seminarul de prezentare a Studiului de fezabilitate elaborat in cadrul Aplicatiei de Finantare.

Acest seminar, sustinut de catre expertii firmei de consultanta Eptisa Romania, a avut ca obiect informarea reprezentantilor Unitatilor Administrativ Teritoriale beneficiare, cu privire la:

– Obiectivele propuse pentru finantare in cadrul Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apa si Apa Uzata in Judetul Maramures

– Rezultatele Analizei Institutionale
– Strategia de achizitii
– Impactul proiectului asupra mediului

Alaturi de reprezentantii Unitatilor Administrativ Teritoriale – beneficiarii finali ai investitiilor, au fost prezenti reprezentantii ADI Maramures.

Proiect cofinantat din Fondul de Coeziune prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020.

DETALII POIM VITAL JUDETUL MARAMURES

SC VITAL SA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2