A baut trei litri de apa pe zi timp de o luna si arata cu zece ani mai tanara

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O britanica nu a schimbat decat un singur lucru in alimentatia sa si in scurt timp a ajuns sa arate cu zece ani mai tanara. Dupa ce baut trei litri de apa pe zi timp de o luna, ea are o sanatate mai buna si un aspect mai tanar, informeaza Daily Mail citat de Agerpres.

Sarah Smith a luat aceasta decizie la recomandarea unui neurolog si a unui nutritionist, pe care i-a consultat pentru durerile de cap si problemele de digestie de care suferea, iar rezultatul a fost spectaculos.

Dupa prima saptamana, Sarah Smith a spus ca se simte mai dinamica, reducandu-se senzatia de moleseala. In a doua saptamana, a pierdut un kilogram si durerile de cap au inceput sa dispara. In a treia saptamana, metamorfoza a devenit vizibila la nivelul pielii, care a devenit mai ferma.

‘Ma simt mai in forma, mai sanatoasa, iar sotul si prietenii mei spun ca arat cu zece ani mai tanara’, se bucura ea.

Efectele binefacatoare ale apei asupra organismului sunt numeroase: o mai buna hidratare si oxigenare a tesuturilor, reducerea celulitei si a retentiei de apa si eliminarea toxinelor. De asemenea, a bea un pahar mare de apa inainte de masa va oferi senzatia de satietate.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2