A crezut ca va merge la munca in SUA, insa a ramas fara 1.600 de dolari. Cum a fost tepuit un baimarean

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

A ramas si fara bani si fara loc de munca. Este vorba de un baimarean pagubit cu aproape 1.600 de dolari si care n-a mai ajuns la munca in SUA, asa cum i s-a promis. Dandu-si seama ca a fost inselat, acesta s-a prezentat ieri la sediul politiei municipiului Baia Mare pentru a depune plangere.

Primele verificari efectuate de politistii specializati in investigatii criminale au relevat ca barbatul a transmis banii, la finalul lunii iunie, unei persoane domiciliate in SUA, care a pretins ca are nevoie de suma mentionata pentru pregatirea actelor de calatorie respectiv angajare.

“In cauza a fost intocmit dosar penal si se desfasoara cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de inselaciune.
Tentatia unui loc de munca in strainatate si posibilitatea unor castiguri mari ii determina pe unii sa apeleze la diferite firme si chiar sa transmita diferite sume de bani.

Din pacate, sunt multe oferte de genul acesta care se dovedesc a fi false, iar cei care doresc sa plece isi dau seama de acest lucru doar dupa ce transmit sume de bani asa zisilor angajatori. Informati-va inainte de a transmite sume de bani! Nu va puneti increderea in persoane necunoscute!”, potrivit reprezentantii IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2