A deranjat PNL si i s-a transmis ca va fi batut. Senatorul Rogojan a depus plangere la Politie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

senator ciprian rogojan

Finalul de campanie electorala sta sub semnul pumnului, in Maramures. Pe fondul unui atac ce pare pus la cale de penelistul Mircea Dolha, aseara, senatorul Ciprian Rogojan (ALDE) a depus o plangere la Politia Municipiului Baia Mare. Parlamentarul a aflat din surse apropiate cum ca trei cetateni de etnie rroma erau deja pregatiti sa-i aplice o corectie fizica in noaptea de 10 spre 11 decembrie, mai exact chiar inainte de ziua votului. Senatorul nu a putut fi cotactat telefonic pentru a oferi o declaratie in acest sens, insa demersul sau este unul oficial, urmand sa ia calea legala, pentru solutionare.

De altfel, chiar sambata, parlamentarul se plangea in mediul online despre modul in care unii competitori incalca legea. “Am dus o campanie onesta, de la bun inceput, in schimb altii au furat startul electoral si, mai mult de atat, au ales sa fenteze legea, prin diverse tertipuri, folosindu-se de un afisaj ilegal si de distribuirea de materiale electorale dupa termenul-limita stabilit prin cadrul legislativ. Eu continui sa fac un altfel de politica si sper sa se ajunga la decenta si normalitate in politica romaneasca. Imi pare rau sa constat ca unele formatiuni se afla pe mana unor oameni care sfideaza legea. In primul rand pe cea morala” sesiza parlamentarul ALDE.

Atacurile pregatite la adresa senatorului Ciprian Rogojan au venit in contextul in care sambata dupa masa, parlamentarul a intrat in sediul PNL, unde i-a surprins pe mai multi membri liberali pregatind materiale promotionale de campanie, desi aceasta se incheiase la ora 7 dimineata. Imaginile video suprinse cu telefonul au fost postate pe internet, fapt care a enervat conducerea PNL.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. teodor

    O fi facut oamenii inventar cu materialele ramase nedistribuite si tusti si asta cu concluziile.Normal era sa verifice si cimitirele sa vada daca colegii de alianta ii pregatesc pe rezidenti,dupa cutuma din trecut,pentru vot.Conform legii sper ca ambele tabere s-au abtinut de data asta,mai ales ca aceste practici se premiaza cu catuse.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *