A doua editie a “Festivalului Mangalita” in Baia Mare. Vezi cand

PNL

Asociatia Producatorilor de Produse Traditionale si Ecologice Maramures, in parteneriat cu Primaria Recea, organizeaza in perioada 9-11 mai, a doua editie a “Festivalului Mangalita”.

Producatori din Ardeal si nu numai vor participa la o serie de actiuni menite sa aduca in atentie tuturor beneficiile consumului de carne de porc din rasele Mangalita si Bazna.

“In 9-10-11 mai va fi a doua editie a “Festivalului Mangalita”, eveniment care deja are traditie, este un eveniment unic in Romania, care vrea sa readuca in atentia tuturor porcul din rasele Mangalita si Bazna.

Evenimentul va avea loc la intrarea in oras, in parcarea unui supermarket, vom avea participanti cel putin din Ardeal, vor fi mai multe actiuni.
Vineri va fi o sesiune de comunicari stiintifice si referate prezentate de catre cercetatori si profesori universitari de la Cluj si Bucuresti, sambata am reusit sa aducem la Baia Mare o consfatuire de produse traditionale, vor fi prezenti producatori din toata tara.

Acest eveniment este organizat si cu sprijinul Primariei Recea.

Duminica vom organiza un concurs de gatit, ca sa fie intreaga actiunea, iar in toate cele trei zile va fi festival de muzica si dansuri populare”, precizeaza IoanTataran, presedintele  Asociatiei Producatorilor de Produse Traditionale si Ecologice Maramures.

Alina BOHĂŢEL

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2