A fost inaugurant centrul de zi de la Coroieni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

copil-autismPresedintele Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu, alaturi de Ambasadorul Frantei la Bucuresti, François Saint-Paul, reprezentanti ai organizatiei dedicate luptei impotriva excluziunii sociale – AFEJI, membri ai ASSOC, Ioana Cazacu – secretar de stat din cadrul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, dar si deputata Claudia Boghicevici au participat marti, 6 octombrie, la inaugurarea centrului multifunctional al scolii din catunul Ponorata, satul Valenii Lapusului, comuna Coroieni. 

Centrul de zi – din cadrul proiectului „Educatia alternativa la saracie” – a fost dotat cu patru dusuri si doua masini de spalat pentru a putea oferi conditii normale de igiena.

Salile au fost echipate cu calculatoare, imprimante, videoproiectoare, dar si alte dotari care sa starneasca interesul copiilor pentru educatie, dorinta de a invata si de a explora mediul extern prin diferite mijloace accesibile lor.

De serviciile acestui centru vor beneficia aproximativ 80 de copii, dar si tineri adulti aflati in situatie de risc. Acestia  vor fi instruiti prin programe de formare si dezvoltare a abilitatilor, ce au ca scop cresterea gradului de acces la educatia formala, non-formala, bunastare, sanatate si ocupare.

cjmaramures.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2