A fost inaugurat Centrul Cultural din Berbești (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1

Marți, 24 ianuarie, de Ziua Unirii Principatelor Române, în fața unei prezențe numeroase a avut loc inaugurarea Centrului Cultural din Berbești, comuna Giulești.

”Astăzi, la 164 de ani de la Unirea Principatelor Române, am participat la inaugurarea Centrului Cultural din Berbești, comuna Giulești, alături de Laurentiu Batin, primarul comunei Giulești, de Rudolf Stauder, prefectul Județului Maramureș, Anca Hendea, secretar de stat în Ministerul Familiei, Ioan Muntean, inspector general adjunct al ISJ Maramureș, și de locuitorii prezenți la eveniment.

Cu această ocazie, am vorbit despre actul de la 24 ianuarie 1859, care a pus bazele construirii României Mari, despre recunoștința pe care o păstram înaintașilor noștri, dar și despre importanța păstrării tradițiilor noastre.

La Giulești, la fel ca în tot Maramureșul, tradițiile fac parte din viața comunității, iar astăzi ne-am bucurat să sărbătorim împreună această zi, am dat mână cu mână și ne-am prins într-o frumoasă horă a unirii.

Îl felicit pe Laurențiu Batin, primarul comunei Giulești și pe Ștefan Codrea, viceprimarul comunei, pentru implicare și pentru toate proiectele pe care le realizează pentru dezvoltarea comunității și pentru bunăstarea giuleștenilor”, a spus Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole