A fost inaugurat podul peste Someș de la Ulmeni (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1

Duminică, 2 octombrie, a avut loc inaugurarea podului peste râul Someș de la Ulmeni, în prezența autorităților locale, parlamentari, a ministrului Muncii, Marius Budăi, dar și a altor oficiali.

Totodată, sâmbătă seara, în prezența unui public numeros, a avut loc lângă pod și un spectacol de artificii.

”Podul peste Someș la Ulmeni a fost inaugurat! Felicitări administrației locale pentru ducerea la bun sfârșit a acestui proiect de importanță majoră pentru Maramureș!

După ani de așteptări și ani de muncă, podul peste Someș la Ulmeni a fost inaugurat. M-am bucurat să fiu alături de prietenul meu, Lucian Morar, primarul orașului Ulmeni în acest moment atât de așteptat de locuitorii din această parte a Maramureșului, dar și de toți cei care tranzitează zona.

Împreună cu ministrul Muncii, Marius Constantin Budăi, l-am felicitat pe edilul de Ulmeni dar și pe toți cei implicați în acest proiect extrem de de important care azi a devenit realitate. Visul localnicilor s-a împlinit prin credința unui om care nu a renunțat nicio clipă să creadă în reușita acestui proiect!

Felicitări, Lucian Morar! Felicitări întregii echipe alături de care ai dus la bun sfârșit această lucrare atât de importantă pentru maramureșeni și nu numai! Drumuri cât mai bune tuturor!”, a declarat deputatul PSD de Maramureș, Gabriel Zetea.

Primarul Lucian Morar a afirmat că inaugurarea podului este cel mai important moment al carierei sale.

Inaugurarea podului a coincis cu evenimentul Toamna Someșană.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

  1. Mircea

    La cum arată pare a fi doar pentru strafuri, maxim pentru mașini de o tonă. Sigur a trecut toate testele de siguranță? Mie nu îmi pare că e sigur la trecerea unui tir ori a unui saviem de la balastieră.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole