A fost modificat regulamentul privind achiziția de bunuri imobile de către județul Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Consilierii județeni au aprobat recent un proiect de hotărâre care vizează modificarea Hotărârii Consiliului Județean Maramureș nr. 103/2021 pentru aprobarea Regulamentului privind achiziția de bunuri imobile de către U.A.T. – Județul Maramureș

”Art.I. Se aprobă modificarea Art. 3 din anexa la Hotărârea Consiliului Județean Maramureș nr. 103/ 2021 pentru aprobarea Regulamentului privind achiziționarea de bunuri imobile de către U.A.T. – Județul Maramureș, care va avea următorul cuprins:

 „Art. 3. Prețul de achiziție (prețul de vânzare-cumpărare negociat) trebuie să se încadreze în resursele bugetare alocate și poate fi cel mult egal cu prețul de piață al imobilului, stabilit prin Raportul de evaluare întocmit în acest sens de către un evaluator autorizat ANEVAR, excepție făcând situația achiziționării unui imobil monument istoric, unde prețul de achiziție (prețul de vânzare-cumpărare negociat) trebuie să se încadreze în resursele bugetare alocate”, arată proiectul adoptat.

Hotărârea a fost adoptată cu 30 de voturi pentru și 3 neparticipări, în ședința ordinară a Consiliului Județean Maramureș din 26 noiembrie.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2