A fost reținut tânărul care a distrus mai multe mașini în Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În urmă cu o lună de zile, șoferii care circulau pe bulevardul Republicii din municipiul Baia Mare au fost atacați din senin de un bărbat cu o bâtă care a reușit să provoace distrugeri câtorva autoturisme. Polițiștii l-au identificat și tânărul de 28 de ani a fost atunci internat la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu-Marmației.

”Aceasta și pentru că polițiștii băimăreni îl cercetau deja pentru comiterea infracțiunii de furt calificat după ce, cu două nopți înainte de agresiunile din trafic, ar fi sustras prin efracție bunuri dintr-un autoturism parcat pe strada Victoriei.

De asemenea, polițiștii au stabilit și faptul că, la data de 1 mai, acesta a sustras din curtea unei locuințe un cărucior cu furtun, cauzând un prejudiciu de 500 de lei.

Urmare a probatoriului administrat, față de bărbatul de 28 de ani din Baia Mare, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere în formă continuată, furt calificat, furt și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ieri, 12 mai, s-a dispus reținerea pentru 24 de ore, bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, spun reprezentanții IPJ Maramureș.

Vlad HERMAN

VIDEO – Un băimărean de 28 de ani a distrus mai multe mașini pe Bulevardul Republicii cu o bată

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. marta feher

    Domnule Vlad H., ma scuzati, dar „o luna de zile” este pleonasm!!! Ca doar n-or fi o luna de nopti!!! Corect era „o luna”!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2